Servicekontor

Publisert . Sist endret . i kategorien Servicekontor

Servicekontoret ligger i første etasje i rådhuset på Konsmo. Her kan du få informasjon og veiledning om virksomheten i kommunen. Vi kan kanskje ikke gi deg svar på alle spørsmål, men da vil vi formidle riktig kontakt slik at du får hjelp.

Vi har også masse ulike søknadsskjemaer og brosjyrer om kommunale og statlige tjenester, og kan eventuelt hjelpe til med utfyllingen av disse.

Sakspapirer til alle kommunale møter ligger også fremme her, og vi har en sofagruppe som du kan benytte dersom du ønsker å lese gjennom disse. Sakspapirene blir også lagt ut på hjemmesida vår. Du finner møteinnkallinger og protokoller i den politiske kalenderen, og i innsynsmodulen.

Biblioteket på Konsmo ligger i servicekontoret, og her kan du blant annet låne bøker, tidsskrifter, lydbøker og DVD'er i kommunens åpningstid. Det er også to pc'er med bredbånd som det er gratis å bruke.

På servicekontoret kan du hente ekstra sekker til plast- og papiravfall og matavfallsposter. Disse er gratis. Dersom du trenger sekker til mer restavfall koster disse kr 40.

Servicekontoret sender også ut faktura på egenbetaling for kommunale tjenester, f.eks barnehage, SFO, kommunale avgifter, og husleie for kommunale boliger.

 

Stabsleder for servicekontoret er Lilly Ågedal.

Kontaktinformasjon:
Servicekontorets telefon: 38 28 20 00
Fax: 38 28 20 99
Åpningstider 08:00 - 15:00
E-post:

Besøksadresse / postadresse:
Audnedal Rådhus
Konsmogarden 6
4525 Konsmo

Tags: nye nettsider