Vi søker støttekontakter til voksne

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

Audnedal kommune har behov for støttekontakter til voksne mennesker, og du må søke innen 8.oktober på søknadskjemaet under.

SØKNADSSKJEMA

Ledig Stilling

Audnedal helse

Audnedal kommune har behov for støttekontakter til voksne mennesker.

Støttekontakt er en kommunal tjeneste for personer som trenger hjelp til å få en aktiv fritid eller komme ut av en isolert tilværelse. Støttekontakten kan tilby sosialt samvær og følge til ulike typer fritidsaktiviteter. Innholdet i tjenesten tilpasses ønsker, behov og forutsetninger hos mottakeren.

Kvalifikasjonskrav

• Ønskelig med erfaring fra arbeid med mennesker
  • Relasjonskompetanse
  • Kommunikasjonskompetanse

Vi ønsker en positiv, løsningsorientert og engasjert person som liker å arbeide med mennesker. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Arbeidstid kan være dagtid, men det må påberegnes noe ettermiddag og kveldsarbeid. Det kommer an på hva slags aktiviteter og oppgaver som skal gjøres med bruker.

Ved enkelte av stillingene må det framlegges politiattest.

Egen bil er nødvendig.

Kontaktperson er enhetsleder for helse Irlin F. Frigstad tlf. 41468345