Medarbeider på vei, bygg og grønt

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

Tekniske tjenester har ledig vikariat stilling som medarbeider på vei, bygg og grønt med søknadsfrist 20.mars.

Audnedal er i aktiv utvikling, og har mange spennende og utfordrende oppgaver. Vi søker etter medarbeider i 100 % vikar stilling.

Hovedoppgaver:

• Tilsyn og vedlikehold av kommunale veier
  • Tilsyn og vedlikehold av utearealer
  • Annet forefallende arbeid innenfor tekniske tjenester

Du må ha:

• Førerkort kl. BE
  • Egen bil med tilhengerfeste
  • Evne til å samarbeide
  • Relevant fagbrev eller erfaring fra tilsvarende arbeid

Vi ønsker at du har:

• Erfaring fra tilsvarende arbeid
  • Erfaring fra bruk av elektronisk kommunikasjonsverktøy

Ved tilsetting blir det lagt vesentlig vekt på personlige egenskaper.

Vi kan tilby:

• En spennende og variert arbeidsdag med utfordrende oppgaver i en kommune med stor aktivitet og vekst. Du vil inngå i et hektisk, men godt arbeidsmiljø
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Lønn ihht enhver tid gjeldende tariff

Ansettelse skjer på gjeldende kommunale vilkår. Stillingen er ledig for opplæring og tiltredelse ønskes 01.04.2019 til 30.09.2019.

Søknadsfrist: 20.03.2019

Nærmere opplysninger om stillingen kan du få ved å ta kontakt med driftsleder Bjørn Tore Hellestøl tlf. 90573308 eller enhetsleder Terje Ågedal tlf. 47452581.

Vi ønsker at alle benytter elektronisk søknadsskjema til stillinger i Audnedal kommune. Søknadsskjema, med veiledning, finner du på: www.audnedal.kommune.no