Livsglede for eldre – Tur med M/S MAARTEN

Publisert . Sist endret . i kategorien Idrett- og friluftslivsnytt

M/S MAARTENElevene på HS-avdelingen på Byremo videregående skole arrangerte 31.05.13 en tur med "Livsglede for Eldre" fra de indre bygder - Åseral, Hægebostad og Audnedal kommune. Arrangementet har vært i samarbeid med "prosjekt til fordypning" som er et av fagene på helse og oppvekstfag.

Turen viste seg å være til stor interesse, og vi ble fullbooket dagen før siste frist var satt. Vi var til sammen 64 personer på turen.

Passasjerene sto langs veien for å bli plukket opp med bussen til Risdal Touring. Etter en tur gjennom Konsmo og videre til Finsland var vi fremme ved havn 6 i Kristiansand. Der sto M/S MAARTEN og ventet på oss. Været var strålende og alle var i topp humør.
Med oss på turen hadde vi en guide som fortalte om de ulike stedene vi var innom, det var en 3 timers lang idyllisk tur gjennom skjærgården utenfor Kristiansand og vi fikk se følgende steder; Kilden, Bragdøya, Andøya,''Hestmannen'', Flekkerøya, Skippergata, Tømmerstø og Odderøya før vi la til kai.

I løpet av turen fikk vi servert en god og fyldig lunsj, wienerbrød og kaffe.

Eva Fuglestveit, som var en av de påmeldte, takket på vegne av alle for en fantastisk tur. Vi fikk svært gode tilbakemeldinger og mange av de påmeldte gleder seg allerede til hva vi finner på til neste år.

For å få gjennomført denne turen trengte vi økonomisk støtte. Vi er takknemlige og storfornøyde med at følgende sponsorer ville støtte oss; Sparebanken Sør for Indre Agder, Åseral Kommune, Audnedal kommune, Grindheim Helselag, Åseral grus og betong, og Finn Stedjan takst ingeniør.

Hilsen Elisabeth Hagen og Anja P. Nomeland, elever på Byremo videregående skole.
VG1 Helse og oppvekstfag.

Kilden

M/S MAARTEN