Vokseverk?

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Etableringssenter Vest-AgderEr du gründer eller leder av en bedrift? Ønsker du å videreutvikle forretningskonseptet? Trenger du dyktige kollegaer å sparre med?

Da kan du bli med på et interregionalt program for videreutvikling av små- og mellomstore bedrifter! EVA senteret i samarbeid med Innovasjon Norge inviterer målbevisste og ambisiøse gründere og bedriftsledere i Lister- og Lindesnesregionen til nettverkssamarbeid. Sammen med en coach/veileder skal vi spille hverandre gode!

Oppstart: Oktober 2011
Varighet: 1 år
Omfang: 8 samlinger

Du trenger ikke ha en fullstendig forretningsplan for å bli vurdert som kandidat til programmet. Alt vi trenger er en kort beskrivelse av forretningskonsept, produkt og marked. Og ikke mindst dine mål for bedriften!

Det vil bli opprettet 3 grupper med 5-7 bedrifter. Samlingene vil kjøres både gruppevis og som fellessamlinger. Hver samling har et relevant tema som berører utfordringer og muligheter knyttet til forretningsutvikling.

Meld din interesse før 15. september til: eller til:

Kvinesdal: Aina Skailand, mob: 48 29 50 07

Flekkefjord: Rebecca Reimers, mob: 95 82 57 67