Nyttårshilsen fra webredaktør

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Kjære alle sammen.

I morgen kveld avsluttes et 9 år langt kapittel for meg som web og SoMe redaktør for Audnedal kommune. Det blir både rart og forunderlig. Men det er vel ingen hemmelighet at nettsidene våre virkelig har trengt en grundig rens de siste 2-3 årene. . Spesielt mobilvisningen av våre nettsider har vært, ja skandaløs.

Nå har vi det siste året jobbet hardt for å få på beina en ny nettside for den nye kommunen, og nå er den lansert.

www.lyngdal.kommune.no er ikke bare for gamle lyngdøler lenger, men nå også for oss fra Audnedal.

Denne siden er bygget rundt "MOBIL FØRST" prinsippet og kommunens oppdaterte chatterobot, Kommune-Kari. Dersom du har spørsmål er det Kari som er den beste til å svare for seg.

Vær så snill og test henne godt. Selv om hun er smart og lærer underveis, er det likevel opp til oss i webredaksjonen og sørge for at hun blir enda bedre og klokere. Det klarer vi kun dersom dere bruker henne.

Hva skal jeg spørre om sier dere kanskje? Vel fakta er at hun er programmert til å svare på spørsmål og ikke bare på søkeord. Så du kan spørre "henne" på samme måte som du ville ringt og spurt på innbyggertorget. Så dersom du lurer på hvor gammel barnet må være for å kunne begynne i barnehagen, ja så spør du om det. "Hvor gammel må sønnen min være for å kunne begynne i barnehagen?"

Kari kan svare på over 6000 generelle spørsmål om kommunedrift, og minst 1000 av dem er tilpasset Lyngdal.

Det er mye spennende på gang i Lyngdal når det gjelder digital kommunikasjon, og vi gleder oss stort til å avsløre nye hjelpemidler for dere utover i året som kommer.

Vi ønsker selvfølgelig ikke at noen skal måtte kjøre over en time for å besøke rådhuset for noe de kunne gjort bak sin egen pc eller telefon, og dette vil vi konstant jobbe mot.

VI håper dere vil bli kjent med våre nettsider, og at dere hjelper oss med å gjøre dem bedre ved å gi oss tilbakemeldinger om ting du ikke får svar på.

MEN... Husk å spørre Kari først dag. :)

Så takk for følget og tålmodigheten og et riktig GODT NYTTÅR!

mvh

Hallgeir Fiddan og resten av mine medredaktører.

PS! Den andre kjekke mannen på bildet vil dere bli mye bedre kjent med i tiden framover, så foreløpig nøyer jeg meg med å kalle ham for Ole Aa Brattfjord.

ole aa. brattfjord og hallgeir fiddan ny hjemmeside