Lyngdal kommune endrer åpningstider og organisering

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Endringene for for den nye kommunen vår har begynt, og her kan du lese om følgende viktige endringer fra 1.1.2020. Her er info om iåpningstider nnbyggertorg på Konsmo, og drop in på byggesak.

Lyngdal kommunes Servicekontor i dagens form avvikles. Flere tjenester som Servicekontoret har hatt ansvaret for er nå flyttet til sine respektive fagområder.

Innbyggertorg

I Lyngdal rådhus og på Konsmo kommunehus etableres det i stedet innbyggertorg. Dette er publikumsmottak med hovedansvar for informasjon, veiledning og assistanse.

Innbyggertorgene vil også stenge noe tidligere på ettermiddagen. Kl. 15 i stedet for 15.30.

https://www.lyngdal.kommune.no//globalassets/ansattebilder/staben-i-samskaping-og-innovasjon.jpg" alt="Gjengen som utgjør stabsområdet Samskaping og innovasjon, herunder med ansvaret for å drifte innbyggertorgene i den nye kommunen." width="600" height="" data-responsiveimage="true" data-original="/globalassets/ansattebilder/staben-i-samskaping-og-innovasjon.jpg" />Gjengen som utgjør stabsområdet Samskaping og innovasjon, herunder med ansvaret for
å drifte innbyggertorgene i den nye kommunen.

"Drop in" på byggesak

Ordningen med "drop in" byggesaksskranke videreføres på innbyggertorgene. I Lyngdal hver fredag fra kl. 9 til 15, og på Konsmo kommunehus hver torsdag fra kl. 9 til 15.

Senter for omsorgstjenester

Søknader om bostøtte og startlån behandles ikke lenger på Servicekontoret. Dette fagansvaret er flyttet til virksomheten Servicesenter helse og velferd, som holder til i 3. etasje i Lyngbygget, Stasjonsgata 12.

Denne virksomheten håndtererer også alle søknader om omsorgstjenester.

Åpningstidene her er de samme som kommunen ellers, men det må gjøres avtale på forhånd for å treffe saksbehandler.

Avtaler kan bookes via innbyggertorgene.

Landbrukskontor

På Konsmo etableres landbrukskontor. Her er også lønn og økonomi lokalisert.